Directioneaza 3.5%

Daca obtii venituri din salarii si pensii sau daca ai o firma, poti alege sa directionezi pana la 3.5% din impozitul pe 2021 catre ATCCPR. Iata ce ne propunem sa facem cu banii stransi:

1.Servicii gratuite de asistenta psihologica – salariatii care depun formularul 230 pot beneficia de servicii psihologice din partea membrilor asociatiei (echivalentul sumei directionate plus un spor probono).

2.Recomandarea pentru servicii gratuite de asistenta psihologica – salariatii care depun formularul 230 pot recomanda alte persoane pentru aceste servicii.

3.Suport psihologic pentru categoriile vulnerabile. Exista persoane care nu pot plati servicii de psihologie. Din aceste fonduri, asociatia va oferi un set de servicii psihologice categoriilor de persoane vulnerabile socio-economic.

4.Derularea de cercetari de interes public (de exemplu, impactul psihologic al pandemiei de COVID-19, daune psihologice produse de accidente sau alte evenimente, comportamente riscante, cauzalitatea problemelor de sanatate, dizabilitate, alte studii de interes social).

5. Proiecte de dezvoltare a serviciilor de psihologie pentru populatia generala.

Cum se procedeaza?

1.Dacă obtii venituri din salarii si pensii:

  • descarca formularul 230 de mai jos;
  • completeaza-l cu datele personale (”I. Date de identificare a contribuabilului”);
  • bifeaza optiunea de a distribui suma pentru o perioada de 2 ani (optional);
  • scrie procentul din impozit pe care vrei sa-l redirectionezi catre ATCCPR (maxim 3.5%);
  • semneaza formularul;
  • contactează-ne la asociatiatccpr@gmail.com pentru a intra in posesia formularului tau sau depune-l la ANAF pana pe 25 mai 2022.

Acum poti depune si online formularul 230, direct in contul SPV personal.

Iata aici tutorialul video: https://www.youtube.com/watch?v=E0HCCJm9gcs

2. Daca obtii venituri din activitati independente (cedarea folosintei bunurilor, PFA, cabinet individual, firma) depune declaratia unica anuala in Spatiul Virtual ANAF (SPV) si completeaza datele ATCCPR la sectiunea 6.2. (”Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult”): Asociatia de Terapii Cognitiv Comportamentale si Programe de Reabilitare, cod fiscal CIF 43261689, cont RO18BTRLRONCSOC557535301.

Multumim pentru sprijin!